Nieuws van Made in Kempen: dank je Bart De bruyn, welkom Dominique Merckx!

Bart De bruyn, redacteur Made in Kempen, is sinds gisteren aan de slag bij Voka – Kamer van Koophandel Mechelen als Manager Belangenbehartiging en Pers, en verlaat dus ons team.

Wij en Bart kijken met veel plezier terug op de voorbije maanden. Of zoals Bart het zelf zegt: “Ik ben de voorbije maanden dankzij Made in Kempen in contact gekomen met heel wat interessante bedrijven en hun mensen. Daar zijn vaak ook toffe verhalen te rapen. De Kempense economie leeft en dat is mooi om mee te mogen maken. Dat het bedrijfsleven me nauw aan het hart ligt, bewijst het feit dat ik vanaf vandaag een nieuwe uitdaging vind bij Voka – Kamer van Koophandel in Mechelen. Het doel blijft hetzelfde: ondernemers in een positief daglicht zetten en op zoek gaan naar mooie bedrijfsverhalen.”

Dank je Bart, en veel succes!

Met evenveel enthousiasme stellen we jullie Dominique Merckx voor als nieuwe redacteur Made in Kempen. Dominique is vooral bekend als zaakvoerder van het reclame en marketingadviesbureau Kantara, maar heeft daarnaast ook een ruime journalistieke ervaring en een breed netwerk in de Kempen, wat haar geknipt maakt voor deze job. Vanaf morgen zal je steeds meer artikelen van haar hand zien verschijnen.

Om elke schijn van belangenvermenging te vermijden zullen berichten afkomstig van bedrijven die gebruik maken van de diensten van Kantara afgetoetst worden aan de hoofdredactie. Als je hierover met vragen zou blijven zitten, dan mag je altijd Bart Timperman van Gazet Van Antwerpen of Koen Van Parijs bij Concentra contacteren.

Veel succes, Dominique! Heb je nieuws voor haar, stuur het dan nu naar redactie@madeinkempen.be

Dat hoeft geen volledig persbericht te zijn, gewoon een mailtje met een groot of klein succesje dat je wil delen met je collega ondernemers in de Kempen en je contactgegevens volstaan.

We hebben overigens deze week nog meer nieuws, want we brengen deze week nog de resultaten van de lezersenquête en volgende week de winnaar van de tablet.