Nieuwe uitbater verkiest Volkshuis boven Rio

het volkshuisHet Volkshuis aan de Nieuwstraat in Geel heeft met Chris Vermeulen een nieuwe uitbater. De Gelenaar was in een vorig leven topsportcoördinator en verkoos de uitbating van het café met feestzaal boven de Olympische Spelen in Rio.

De nieuwe uitbater had 20 jaar geleden een traiteurszaak en voordien ook nog een café. Na die lange tijd dook zijn passie voor horeca weer op en ging hij op zoek naar een zaak in de buurt. Zo kwam hij uit bij Het Volkshuis, dat al een tijd te huur stond. In de drankgelegenheid serveert hij behalve koude en warme dranken ook snacks en goedgevulde schotels. Daarnaast omvat het pand ook nog over een polyvalente zaal voor vergaderingen en feesten.

Londen
“Voor de opening van Het Volkshuis werkte ik als topsportcoördinator voor de Vlaamse kajak & kano federatie in samenwerking met het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC) en Bloso. Zo stond ik in voor het management van het Olympische team van de kajak, bestaande uit o.a. de begeleiding en ondersteuning van talent, coördinatie en overleg met de staf en de organisatie van topsportstages in binnen- en buitenland. In 2012 ben ik mee naar de Olympische Spelen in Londen geweest en ook deze zomer had ik de kans om mee naar Rio te gaan. Doordat ik Het Volkshuis heb overgenomen, zullen de Olympische Spelen er dit jaar niet inzitten, maar ik blijf het alvast op de voet volgen.”