Nieuwe specialist in bedrijfsvastgoed denkt out-of-the-box

logo_inRESIndustrial Real Estate Solutions, kortweg InRES, is een nieuwe speler op de markt van het bedrijfsvastgoed. Het hoofdkwartier van InRES bevindt zich in de gebouwen van 4Wings in Westerlo. Zaakvoerder Kurt Bomhals is vastbesloten om zijn onderneming de komende jaren uit te bouwen tot een grote interregionale speler in bedrijfs- of industrieel vastgoed.

Voor Kurt Bomhals is vooral de service aan de klanten belangrijk. “Ik wil de traditionele paden van de makelaardij verlaten en als servicegericht bedrijf op fiscaaljuridisch vlak samenwerken met specialisten. Het is nodig out-of-the-box te denken en mee te gaan in de vragen en wensen van de klant om tot creatieve oplossingen te komen. Die moeten het uithangbord van InRES worden. Bij bedrijfs-vastgoed gaat het om een rationele aankoop, waarvoor we advies en begeleiding aanbieden. Daarbij gaan we ook nieuwigheden bekijken en innovatie zeker niet uit de weg gaan, integendeel.”

Als oprichter van deze vennootschap kan Kurt Bomhals putten uit zijn jarenlange ervaring in de sector. Kurt Bomhals is al sinds 1987 actief in het bedrijfsvastgoed. Hij werkte verscheidene jaren voor Ceusters en voor Cavens & Co in Brussel. Hij leidde ook 8 jaar het familiaal industriebouwbedrijf ME Construct. In 2005 associeerde hij zich als zelfstandig makelaar met King Sturge, dat in 2011 werd overgenomen door Jones Lang LaSalle. Sindsdien was Kurt werkzaam bij MG Real Estate (Groep De Paepe), de projectontwik-kelaar die de KBC-toren in Gent realiseerde. Eind juli nam hij daar afscheid om zich te focussen op de opstart van InRES.