Nieuwe slogan voor Belgicactus

belgicactusBelgicactus uit Westerlo zet vanaf nu met haar nieuwe slogan ‘Wij kweken het verschil’, zijn naam kracht bij.

„De slogan is een duidelijke en krachtige slagzin die zegt wat we doen, waar we voor staan, en waar we goed in zijn”, zegt Jan Gielis. Belgicactus is specialist in de kweek van succulenten en vele soorten vetplanten waaronder enkele exclusieve eigen kruisingen.

„We zijn een familiebedrijf waarin de familieleden en medewerkers nauw samenwerken als één team ten voordele van onze klanten en leveranciers. Dat geven we aan met de „wij”. Het „kweken” slaat natuurlijk op onze kernactiviteit, maar geeft ook aan dat wij nieuwe planten laten geboren worden, het duidt op creativiteit. En met „het verschil” willen we ons onderscheiden van anderen. Het verwijst naar de hoogstaande kwaliteit die we nastreven en naar innovatie.  We zijn steeds op zoek naar alternatieven, en willen niet blijven stilstaan.”

Belgicactus begon 29 jaar geleden als een hobbie van Jef Gielis en zijn vrouw Aline. In het bedrijf worden in 10.000m3 serres en 11.000 m2 lavavelden cactussen, vetplanten en sempervirum gekweekt die geleverd worden aan groothandelaars, cash & carry en tuincentra. Er werken een tiental mensen, maar in het seizoen doet men een beroep op losse medewerkers, jobstudenten en stagiairs.