afval alternatiefAfvalophaler Afval Alternatief uit Baarle-Hertog heeft zijn nieuwe website klaar. Beeld en video krijgen veel aandacht, maar ook de klant. Die kan voortaan rechtstreeks inloggen en bijvoorbeeld extra ledigingen vragen en vakantieperiodes doorgeven.

“Onze vorige website dateerde nog van bij de start van ons bedrijf 4 jaar geleden”, vertelt Aart Van Oekelen. “Die was intussen verouderd en aan vernieuwing toe. Je moet ook meegaan met je publiek. De jongere generatie is vooral digitaal actief via hun smartphone en hiervoor was de bestaande site niet echt aangepast.”

Omdat een beeld vaak meer zegt dan 1.000 woorden, koos het bedrijf ook voor een visuele voorstelling van zijn activiteiten. Het liet hiervoor een bedrijfsfilm maken door Stijn Janssens van Full Vision Studio in Herentals. Klanten kunnen voortaan ook een eigen profiel beheren en – zo ze willen – hun communicatie via de digitale weg laten verlopen. “We zetten sterk in op service en flexibiliteit en dit is daar een mooi voorbeeld van”, aldus nog Aart Van Oekelen.

Hilton
Afval Alternatief mag sinds kort ook een mooie klant toevoegen aan de referentielijst, namelijk het Hilton-hotel in Antwerpen. “Dit is een belangrijke peiler voor de verdere groei van ons bedrijf. We zijn al wel actief in Antwerpen, maar een aantal prospects konden we tot hiertoe niet benaderen vermits ze meer dan 3 ophalingen per week verwachten. Met Hilton erbij kan dit wel.”

Afval Alternatief is actief in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant en stelt intussen een 30-tal mensen te werk. Naast het kantoor in Baarle-Hertog beschikt het bedrijf over een logistiek depot in Dessel.