Nieuwe showroom BUGA-AUTO ligt 1,2 meter boven straatniveau

Buga 1 okBUGA-AUTO opende vorige week haar nieuwe showroom op de Antwerpseweg in Geel. De nieuwe showroom is goed voor 1000 m2 autoplezier en ligt 1,2 meter boven straatniveau, waardoor de merken Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Abarth en Jeep steeds goed zichtbaar zijn, ook al is de parking vooraan volzet. Rondom het gebouw is er dan nog eens 1000 m2 expositieruimte voor de ruime keuze van bestel- en directiewagens. 

Medard Bens stichtte in 1973 Buga Autobedrijven in Geel. 41 Jaar later zijn zijn kinderen Ilse en Peter, alsook schoonzoon Teun van Hulzen, gemotiveerd om opnieuw te investeren in een nieuwe vestiging te Geel.

Vandaag biedt BUGA-AUTO in quasi elk segment een wagen aan: van ecologisch, compact en zuinig tot luxueus en avontuurlijk. In de nabije toekomst zal dit gamma nog aanzienlijk uitgebreid worden met maar liefst 14 nieuwe modellen, beginnend met de gloednieuwe Alfa Romeo 4c en een Jeep Cherokee binnen enkele weken. De huidige investeringen anticiperen op deze toestroom van nieuwe producten, en dragen in de komende jaren bij tot de groei van BUGA-AUTO met vestigingen in Geel, Antwerpen en Wijnegem.

Zoals altijd staat ook nu de klant centraal. Zo is er bijvoorbeeld een actieve receptie waarbij de klant binnenrijdt als hij op onderhoud komt, meer dan voldoende parkeergelegenheid en een comfortabele wachtruimte met alle moderne faciliteiten.

De nieuwbouw is opgetrokken volgens de modernste bouwnormen, en beantwoordt dan ook aan de strengste eisen van zowel consument, fabrikant als milieu. De integratie van een warmtepomp met een luchtventilatie- en circulatiesysteem, alsook specifieke dak- en raam technologieën, zorgen voor een optimalisatie van het energieverbruik en een comfortabele werkomgeving.

In deze eerste fase wordt enkel de verkoopafdeling hier ondergebracht, het afwerken van de showroom was dan ook prioriteit.

Vanaf april verhuist ook de serviceafdeling naar de nieuwe locatie. Tot dan kunnen klanten terecht op de huidige locatie aan het kruispunt van de Snelwegstraat en Nijverheidsstraat.