Smurfit Kappa Machine Systems heeft een nieuwe sales coördinator. Niki Proost zal de verschillende sales engineers ondersteunen zodat deze zich voor 100% kunnen toeleggen op hun projecten bij de klanten.  

„Ik studeerde in september af als Master of Arts in Translation met de talencombinatie Engels-Chinees. Gedurende mijn bachelor combineerde ik deze talen eveneens met Italiaans en door de jaren heen pikte ik hier en daar ook wat Russisch en Spaans op. Ook in het Frans kan ik aardig mijn weg vinden en daarnaast heb ik ook een goede basiskennis van het Duits. Met zo’n talenbagage was ik dan ook op zoek naar uitdagende en afwisselende functie in een internationale omgeving. Die vond ik als Commercieel Coördinator bij Smurfit Kappa Machine Systems.”

Smurfit Kappa Machine Systems Benelux maakt deel uit  van de wereldwijd actieve Smurfit Kappa groep die in de Benelux alleen al zo’n 24 vestigingen heeft. Smurfit Kappa Machine Systems is ontstaan onder de vleugels van Smurfit Kappa Turnhout  en heeft de  jongste 8 jaar een vast plaats in de markt ingenomen.