Pat-en-TineVan Roey ICT Group verwelkomde onlangs Tine Horsten als Marketing Manager, een nieuwe functie voor de groep. Daarvoor was Tine als directeur Communicatie en Netwerking aan de slag bij Voka Kempen

De kersverse Marketing Manager ziet een duidelijke taak voor zichzelf weggelegd: “Van Roey ICT Group is een sterk groeiende Kempense onderneming. Het bedrijf is de laatste jaren uitgegroeid tot strategische IT-partner van vele organisaties, scholen en bedrijven in de Kempen, Vlaanderen en recent ook in Wallonië en de buurlanden. Met de juiste marketingmix wil ik de toppositie van VanRoey.be als aanbieder van veilige en kwaliteitsvolle IT-oplossingen ondersteunen en verder versterken.”

Tine Horsten kiest na een lange carrière bij Voka resoluut voor een actieve rol in het bedrijfsleven. Horsten: “Het kriebelde steeds meer om bij een bedrijf aan de slag te gaan. De ambitie van deze onderneming en het enthousiasme van het team hebben mij overtuigd de stap naar de Van Roey ICT Group te zetten. Het is een dynamische onderneming met meer dan 20 jaar ervaring in een uitdagende sector. De ervaring en de inzichten die ik verwierf in mijn contacten met bedrijven, zullen me helpen om mijn schouders mee onder het succes van deze vaste waarde te zetten.”

“Met haar ervaring als manager en haar frisse kijk op onze markt, ben ik ervan overtuigd dat ze actief zal bijdragen tot de verdere groei van onze business”, besluit General Manager Pat Van Roey.