Nieuwe Kempense salesgroep wil vooral van mekaar leren

salesgroep kempenBinnen Etion-Kempen is een nieuwe groep van start gegaan die luistert naar de naam Sales Table en een rondetafelgroep is voor commerciële beslissingsnemers. De leden willen in een open en vertrouwelijke sfeer ervaringen delen en creëren een persoonlijk mininetwerk. Ze spreken over wat er bij hen leeft, vinden een klankbord en leren van elkaars aanpak.

De Kempense Sales Table telt vandaag 11 leden uit verschillende sectoren die elk hun eigen reden hebben om op regelmatige basis met mekaar in contact te komen. Tom Kenis, salesmanager bij G&A Motors in Turnhout: “Ik had al veel goede feedback gehoord van andere Etion Tables en vorig jaar kwamen de mensen van Etion met het voorstel van de Sales Tables. Ik hoop vooral om de ervaringen van collega’s uit een andere sector te horen om zo tips en tricks van elkaar te leren.”

Diverse onderwerpen
De Sales Table probeert één keer per kwartaal bij mekaar te komen. De voorstellen voor de onderwerpen komen uit de groep. Eric Primus, sales director VanRoey.be en voorzitter van de groep: “We proberen onderwerpen te vinden die van toepassing zijn op elk bedrijf. Soms werken we vanuit de ervaring die er is in de groep, soms laten we sprekers komen die een discussie mee op gang kunnen brengen. We hebben bijvoorbeeld een sessie gehad over hoe we met de snelle veranderingen moeten omgaan die er aan de gang zijn in nagenoeg elke sector, over het gebruik van sociale media als tool om verkoop te genereren, enz. Je merkt al snel dat er heel wat gelijkaardige vragen zijn in elk bedrijf en het is goed om te horen hoe collega’s in andere bedrijven ermee omgaan.”

Geïnteresseerden kunnen zich nog altijd melden om aan te sluiten.