Nieuwe kantoren voor Vos Logistics in Oevel

Vos Logistics is sinds kort gehuisvest in een nieuw kantoor in Oevel. De Belgische tak van het internationale transportbedrijf doet het in de gegeven omstandigheden vrij goed. “Ook wij voelen uiteraard de crisis aan” zegt business manager Bart De Maeyer
. “Het is knokken.”

Met zijn 25 werknemers is Vos Logistics België vooral gespecialiseerd in het vervoer van elektronica en vrijetijdsartikelen. In die markten zit nog altijd groei. “Maar wij moeten het vooral hebben van onze geavanceerde technologie. Dit betekent scanning en geautomatizeerde processen. Minder menselijke content dus. Indien we erin slagen om onze voorsprong op dat vlak te versterken zijn we goed gepositioneerd voor de toekomst.”

Vos Logistics België maakt deel uit van de internationale groep Vos Logistics. Die is met een netwerk van 30 vestigingen actief over heel Europa. 1.900 werknemers bedienen 1.200 trucks en 2.500 laadeenheden. “Onze groep heeft zich toegespitst op de complete goederenstroom.” Op het vlak van bulk- en volumetransport behoort Vos Logistics tot de grootste wegvervoerders van Europa.

Vos Logistics België tekent voor een omzet van 5,2 miljoen euro. De groep realiseert 250 miljoen euro.