Nieuwe generatie Geerts gaat voor uitbreiding en vernieuwing

logo geertsRoger en May Geerts startten hun kachelbedrijf  in 1990. Ondertussen werken ook hun drie kinderen in het bedrijf. Met een nieuwe generatie volgt ook een uitbreiding van vestiging. “Onze toonzaal in Kasterlee is zeer ruim en blijft onze bakermat. Maar we voelden dat we doe-het-zelvers en budgetbewuste klanten anders en beter konden bijstaan,” aldus Stefanie Geerts. 

In oktober 2013 opende Geerts al een afhaalcenter in Olen  waar klanten terecht kunnen voor specifieke kachelonderdelen of hulpstukken. In januari 2014 volgde een outletcenter waar toonzaalmodellen aan zeer scherpe prijzen verkocht worden. “Op dit moment kunnen klanten er enkel terecht na telefonische afspraak, maar op termijn hopen we deze locaties full-time te kunnen openen. We zoeken ook nog de juiste balans na een jaar vol uitbreidingen en vernieuwingen. Ook onze website is volledig vernieuwd.”

Geerts is toonaangevend in de verwarmingsbranche. “Wij bieden een uniek en uitgebreid assortiment van hout- en gasgestookte kachels en haarden. We brengen volop warmte, sfeer en comfort in huis. Met een professioneel tekenprogramma geven wij vorm aan ieder interieur. Eigen creaties en maatwerk op gebied van inbouwhaarden, speksteen- en tegelkachels is onze specialiteit.”