Nieuwe garage feestelijk geopend

bartoGarage Barto in Turnhout vierde onlangs de opening van haar nieuwbouw in Turnhout. De garage is verdeler van Opel en biedt nieuwe en tweedehandswagens aan. Zowel particulieren als bedrijven zijn klant. „Onze klanten komen vooral uit Turnhout, Hoogstraten, Arendonk en Lille”, zegt Guy Bartholomeeussen.

Guy en Agnes Bartholomeeussen zitten al 21 jaar in het vak en startten met het verkopen van auto’s in de schuur naast de boerderij in Hoogstraten. Ondertussen groeide de onderneming naar een garage met twee vestigingen: in Hoogstraten en Turnhout. Er werken zo’n 33 mensen, zowel in de verkoop als in het onderhoud van de wagens.

„We begonnen in Hoogstraten en kwamen zes jaar geleden naar Turnhout. We huurden een gebouw tegenover het ziekenhuis. Dat werd te klein, en het werd trouwens tijd voor een eigen pand. De bouwwerken aan de Everdongenlaan werden afgerond in mei en half juni vond het feestelijke openingsweekend plaats. We hadden heel wat animo gecreëerd rond de opening. De eerste dag telden we 500 bezoekers, de tweede dag waren dat er al 1000”, zegt een tevreden man. SprdLux-Events stond in voor de coördinatie van het event.