Nieuwe erkenningen voor De Coninck Opleidingen

de coninckOpleidingscentrum De Coninck Opleidingen & Trainingen uit Geel heeft na een recente audit een verlenging van het Qfor-label en KMO Portefeuille verkregen. Intussen behaalde het centrum bijkomende erkenningen voor het examineren van een 15-tal extra veiligheidsopleidingen volgens de Risicovolle Taken –BeSaCC-VCA, alsook een extra erkenning voor adviesverlening.

Jaarlijks volgen meer dan 10.000 cursisten opleidingen in hun eigen werkomgeving en een 1000-tal cursisten in het opleidingscentrum in het BEMT- gebouw in Geel.

Het beste traject
De Coninck opleidingen & trainingen begeleidt organisaties al meer dan 22 jaar met advies, veiligheidsopleidingen, opleidingen vakbekwaamheid voor beroepschauffeurs met rijbewijs C en communicatie voor leidinggevenden. “Wij luisteren naar de behoeften van de klant en tekenen samen met de HR-manager of preventieadviseur het beste traject uit in functie van de vooropgestelde doelen”, zegt Greet Havermans van De Coninck. “Onze kracht zit in het verhogen van het rendement en het sterker maken van de organisatie, een noodzaak om aan de top te blijven.”

Het bedrijf is uitgegroeid tot een betrouwbare naam in opleidingsland met een divers aanbod qua veiligheidsopleidingen en een goede reputatie op het vlak van adviesverlening. Door zijn jarenlange expertise is het ook een partner van de meeste sectorfondsen en werkt het samen met overheidsinstanties.

De Coninck Opleidingen & Trainingen doet een beroep op twaalf vaste medewerkers en een 25-tal freelancers.