Nieuwe Carrefour Market gaat in Turnhout concurrentie aan met AH

carrefour marketWie in Turnhout naar de supermarkt wil, heeft binnenkort een zeer ruime keuze. Onlangs raakte bekend dat de Nederlandse supermarktketen Albert Heijn binnenkort langs de Steenweg op Gierle ook een Turnhouts filiaal opent. Carrefour Market is AH echter voor. Vandaag opent een Carrefour Market zijn deuren in de voormalige O’Cool-winkel aan de Nieuwe Kaai. “ In deze voormalige O’Cool-winkel ligt de klemtoon voornamelijk op verse voeding. Hiervoor is een echte ‘versmarkt’ gecreëerd”, klinkt het in een persbericht van Carrefour.

De nieuwe winkel kadert in het principieel akkoord dat in oktober 2012 bereikt werd met O’Cool over de overname van 13 winkels. Dankzij dit akkoord zet Carrefour Belgium zijn duurzame groei voort en breidt het zijn aanwezigheid uit in 13 gemeenten in Vlaanderen (12) en in Wallonië (1). In de nabije toekomst zijn nog andere openingen voorzien.

Door zijn gunstige ligging bij andere handelaars biedt de nieuwe winkel een ideale oplossing zowel voor de inwoners van Turnhout als voor passanten. De uitbating van deze nieuwe Carrefour market – met een winkeloppervlakte van 822 vierkante meter -wordt verzorgd door Marc Van Calster.