Nieuwe businessflat voor reizende zakenmensen

de vliereEls Verbreuken en Gert Van Beek uit Beerse zijn gestart met een bijzondere vakantiewoning/B&B. In hun langgevelhoeve richtten ze een aparte ruimte in als businessflat. Die heeft een aantal specifieke faciliteiten voor de reizende zakenmens zoals supersnel internet en een smarttv met toegang tot het internet en sociale media. Dat ze op een zucht van Janssen Pharmaceutica wonen, lag mee aan de basis van de keuze voor dit concept.

“We hadden al langer het idee om met een B&B te beginnen”, vertellen de twee. “De vraag was tot wie we ons zouden richten: tot fietsers en ruiters zoals een aantal logies in de buurt of tot een eerder zakelijk publiek. Uit ons businessplan bleek dat een in hoofdzaak zakelijke invulling de beste optie was. We weten dat bedrijven meer en meer op zoek gaan naar een gepersonaliseerd verblijf in de plaats van een anoniem hotel met een genummerd kadertje op de deur.”

Professionele eisen
De ‘hoevestudio’ kreeg de naam ‘de vliere’ en bestaat uit een ruimte van 55 vierkante meter. Naast een leefruimte met bureau, een uitgeruste keuken, slaapkamer met dubbel bed en badkamer met regendouche beschikt die ook over de genoemde zakenfaciliteiten. “De studio werd speciaal ingericht om aan de hoogste professionele eisen te voldoen”, aldus de uitbaters.

Eind november 2014 was alles klaar en sindsdien hangt een bordje met vier sterren aan de deur. Vrijdag 16 januari vanaf 15 uur organiseren de eigenaars een open deur.