Nieuw directielid bij Tecnubel

Guido MulierBegin 2014 heeft Guido Mulier de fakkel  van Marc Vandorpe overgenomen als Afgevaardigd Bestuurder van Tecnubel. Hij werd eveneens ook benoemd als Afgevaardigd Bestuurder van dochterondernemingen Transnubel en Bestuurder Zaakvoerder van European Control Services

Tecnubel is een diensten georiënteerd bedrijf voor nucleaire en niet-nucleaire activiteiten alsook projecten in de ontmanteling en decontaminatie, voor zowel binnen- als buitenland. Transnubel is, als 100% dochteronderneming, op zijn beurt dan weer actief in het domein van de nucleaire en niet-nucleaire transporten, engineering en technische diensten. European Control Services, eveneens een 100% dochteronderneming, staat in voor de stralingsbescherming. Naast het leveren van consultancy diensten, beschikt het tevens over twee opleidingscentra gespecialiseerd in veiligheid en het afhandelen van risicovolle taken.  Al deze bedrijven maken deel uit van de groep GDF Suez.

Doorheen de jaren heeft Guido Mulier een solide ervaring opgebouwd op het gebied van general en project management. Hij heeft ook een brede knowhow op het vlak van operationele en logistieke verwerking binnen culturele en internationale omgevingen. Voordien was Guido Mulier  drie jaar werkzaam bij GDF Suez groep, als Division Manager bij Fabricom. Sinds begin 2013 was Guido Mulier General Manager van Tecnubel.

In een onderneming waar voornamelijk nucleaire projecten verwezenlijkt worden, draagt Guido Mulier veiligheid vanzelfsprekend hoog in het vaandel. “Veiligheid begint bij jezelf en dit reflecteer je op anderen, zo bekom je een gezonde veiligheidscultuur.” Als doelstelling qua veiligheid houdt hij het “Olympisch” minimum als norm aan. Ook wil hij de waarden van de GDF Suez groep, waarvan ook Tecnubel deel  uitmaakt, introduceren. Zo zullen gedrevenheid, vastberadenheid, durf en cohesie vaste waarden worden.

De passie die Guido Mulier heeft om dag na dag te presteren, en zijn gedrevenheid om iedere keer de verwachtingen van klant en/of collega te overschrijden, maken van hem een ware aanwinst voor deze drie ondernemingen”, klinkt het.