Nieuw bestuur voor JCI Gheel-en-Thals

an delenJCI Gheel-en-Thals, de vereniging voor jonge ondernemende mensen uit de regio Geel, Westerlo, Herentals en Mol, heeft een nieuwe Raad van Bestuur. Voorzitter An Delen wordt bij de aftrap van het nieuwe werkingsjaar bijgestaan door Kris Devet, Jan Louis De Bruyn en Benny Lauwers.

An Delen is in het dagelijks leven zaakvoerder van Ad-Apt, waarmee ze KMO’s van het nodige advies voorziet op het vlak van Integrale Kwaliteitszorg en Arbeidsveiligheid. Haar ervaring als bedrijfsadviseur zal haar alleszins van pas komen als kersvers voorzitter. “Dat klopt inderdaad”, zegt An. “Ondersteuning, coaching en mensen motiveren zal tot mijn kerntaken als voorzitter behoren.”

“We starten dan ook bijzonder ambitieus aan dit nieuwe werkingsjaar”, laat de nieuwe voorzitter weten. “Een aantal van onze projecten, de Award Kempische Persoonlijkheid, Het Moment, de Tuttenboom, … hebben we vorig jaar opgestart en waren onmiddellijk een schot in de roos. Maar we zouden geen creatieve, jonge en ondernemende mensen zijn, moesten we de lat niet nog hoger leggen en proberen nog beter te doen”, licht An haar ambities toe. “Groeikansen aanbieden die jonge mensen aanzetten tot het creëren van positieve veranderingen, is de kern van JCI. Daarom zijn we steeds op zoek, naar jonge, ondernemende mensen, die willen meewerken aan deze projecten om hun de kans te bieden uit te groeien tot de leiders van morgen”.

JCI Gheel-en-Thals maakt deel uit van de internationale organisatie Junior Chamber International (JCI), een internationale organisatie van jonge leiders en ondernemende mensen tussen de 18 en de 40 jaar. In Vlaanderen telt JCI zo’n 860 leden, verspreid over 40 afdelingen. De vier pijlers van JCI zijn Business & Netwerking, Internationalisme, Gemeenschap en Individu. Met haar missie ‘Groeikansen aanbieden die jonge mensen aanzetten tot het creëren van positieve veranderingen’ wil JCI jonge mensen inspireren en aanzetten tot het nemen van initiatief.