Nieuw bestuur voor JCI Gheel-en-Thals

JCI An DelenJunior Chamber International (JCI) Gheel-en-Thals, de vereniging van jonge en ondernemende mensen uit de Kempen heeft een nieuw bestuur. De Herenthoutse Onderneemster An Delen mag haar mandaat verlengen, maar heeft een volledig nieuwe bestuursploeg onder haar hoede met Nadja Van Mechelen (secretaris) en Kris Devet (Penningmeester).

“We willen dit werkingsjaar de focus leggen op groei van onze afdeling” zegt Voorzitter An Delen. “Ons doel is om de nieuwe generatie ‘active young citizens’, zoals dit binnen JCI Internationaal genoemd wordt, te sensibiliseren om mee een positieve impact te creëren op onze maatschappij.”

JCI staat voor Junior Chamber International en is een internationale organisatie voor jonge leiders en ondernemende mensen (tussen 18 en 40 jaar). JCI biedt aan jonge mensen de kans om hun leiderschapskwaliteiten, verantwoordelijkheidsbesef, medemenselijkheid en ondernemingszin te ontwikkelen door het organiseren van projecten met een maatschappelijke meerwaarde.

An Delen zelf is vanuit haar professioneel leven gepassioneerd door training, coaching en persoonlijke ontwikkeling. En net dat is het fijne aan JCI volgens An Delen. “Tijdens deze projecten ben je continu bezig met jezelf te ontplooien en ontwikkelen. Dit heeft er mede voor gezorgd dat onze lokale afdeling vele entrepreneurs en intrapreneurs onder zijn past-leden mag tellen. Personen die welgekend zijn in de Kempische bedrijfswereld: Mark Tegenbos van Mols-Dom, Carlo Van Tichelen van Phobos & Actor, Koen Vanlommel van Netropolix, Gerechtsdeurwaarder Eric De Belder, Hans Maes van Maes Computers (nu Easy-M), Rene Daemen van HH Ziekenhuis Mol, Advocaat Hans Verhulst, Gerechtsdeurwaarder Jef Verhulst, enz…”