Donderdagavond vond voor de 3de keer We Arendonk Onderneemt plaats, een jaarlijkse netwerkbijeenkomst die wordt voorbehouden aan Arendonkse ondernemers. De organisatie is telkens in handen van Voka Kempen Oosten en de plaatselijke Unizo-afdeling. Indupol aan de Hoge Mauw was gastheer en had een mooie primeur voor de aanwezigen.

Na Kempendrinks in 2015 en het Sint-Claracollege in 2016 was het dit jaar aan Indupol om de Arendonkse zelfstandigen en ondernemers te verwelkomen. Het bedrijf is gespecialiseerd in composiet en polyester toepassingen voor allerhande voertuigen en toepassingen. De aanwezigen kregen de kans om via een rondleiding de onderneming nader te leren kennen. Indupol werkt al voor de 6de keer mee aan de bouw van de Belgische zonnewagen die in oktober deelneemt aan de World Solar Challenge dwars door Australië. De zonnewagen werd exclusief voorgesteld door het ingenieursteam van KU Leuven dat het voertuig bouwt.

Intussen is ook al de gastlocatie bekend voor We Arendonk Onderneemt 2018. Dat wordt B&R Bouwgroep, opnieuw op de Hoge Mauw.