Netwerken Via Via: naast oude bekenden wil ik ook altijd nieuwe mensen ontmoeten

viavia logoZin om je netwerk in de Kempen uit te breiden? Via-via is de beste manier om zakelijke contacten te leggen. Kom op 13 februari naar Link21 en neem deel aan het Via-Via netwerkinitiatief. 

May Schellekens (Personal Acsent)
„Ik ga regelmatig naar het Via Via netwerk. Als solo ondernemer is het belangrijk dat je in contact komt met andere ondernemers. Het  zorgt ervoor dat je niet het gevoel hebt geïsoleerd te zijn, zit je zelf met vragen of situaties, dan hoor je vaak hoe anderen dit aanpakken, of je krijgt een referentie, soms onmiddellijk of eventueel later via mail.”

Els Peleman, EP Vertalingen
„Ik ga maandelijks naar ViaVia omdat het voor mijn zaak (vertaalwerk) een ideaal uitgangspunt is om nieuwe contacten te leggen. Echt opdrachten heb ik er nog niet uitgesleept maar ik ben ervan overtuigd dat dit gewoon een kwestie van tijd is. Een vertaalbehoefte is ook geen constante in elk bedrijf. Omdat je hier de zaakvoerders persoonlijk leert kennen (dus niet via mail of aan de telefoon) blijven de contacten langer hangen en zullen ze – wanneer de nood aan de man is – meteen aan jou denken. Naast een aantal vaste contacten – de bekende gezichten die je elke keer opnieuw ziet – is het publiek steeds verschillend omdat de sponsor steeds wisselt en deze vaak zijn klanten uitnodigt. Ik probeer op zo’n avond zowel een praatje te maken met de vaste bezoekers maar wil tegelijk ook altijd een aantal nieuwe mensen ontmoeten.”

Via Via is een netwerkinitiatief dat elke tweede donderdag van de maand plaatsvindt in de brasserie van Link21 in Herentals. De volgende Via Via zal op 13 februari plaatsvinden. Deze maandelijkse bijeenkomsten worden gesponsord, op 13 februari is dat Utopolis. In ruil voor je businesskaartje krijg je de eerste twee drankjes gratis. Link21 zorgt voor de hapjes. Alles is informeel, geen reservaties, geen verplichtingen, geen toespraken. Iedereen is welkom vanaf 18 uur.

Via Via is een initiatief van de Ontbijtclub Kempen, de Contactgroep Industrie Herentals en JCI Gheel-en-Thals.