netropôlixEerder maakten we reeds bekend dat informaticaspecialist Netropolix, met vestigingen in Geel, Grobbendonk en Turnhout, één van de 15 000 deelnemers uit meer dan 150 landen was tijdens de Microsoft World Partner Conference in Houston. Tijdens die conferentie werd Netropolix in de bloemetjes gezet met een Rising Star Award als SMB Partner of The Year. “Het is leuk nu ook deze bijkomende erkenning in ontvangst te mogen nemen op deze uiterst inspirerende conferentie in Houston”, laat zaakvoerder Koen Vanlommel weten. “Het is een opsteker voor het ganse gedreven team van Netropolix.”

In mei van dit jaar behaalde Netropolix nog als eerste in België de gouden status binnen de competentie ‘Small Business’ van het Microsoft Partner Model. Als Microsoft-partner werd Netropolix na de Silver-competentie, erkend als gold specialist met een uitzonderlijke expertise en inzet voor oplossingen voor de KMO.

Het toegewijde team van Netropolix levert persoonlijk maatwerk, advies en ondersteuning bij elk onderdeel van de IT voor professionele gebruikers. Dat kan op appreciatie rekenen van Microsoft: “We zijn fier dat in deze competitieve en snel evoluerende IT-wereld, dit team succesvol een florerende business en partnership heeft opgebouwd met Microsoft. Door hun doorzettingsvermogen, enthousiasme en gedrevenheid hebben ze het aantal licenties verdubbeld en ook de Cloud business versneld.”