Netropolix informeert over werken in de Cloud

Netropolix organiseert op 13 november in Turnhout de derde editie van haar Breakfast & Bytes-onbijtsessies, dit keer rond werken in de Cloud.

“Hoe kan de Cloud helpen om optimaal productief te zijn? Hoe kan je op een nieuwe manier samenwerken aan documenten binnen en buiten jouw bedrijf? Hoe kan de Cloud voordelen opleveren voor jouw kmo? Zet je een paar onderdelen of uw volledige IT-infrastructuur in de Cloud of kies je voor een combinatie?. Het zijn maar enkele vragen waarop deelnemers aan de ontbijtsessie antwoorden krijgen aangereikt,” aldus Koen Vanlommel, zaakvoerder Netropolix.

Cloud-toepassingen voor KMO zoals Office 365 en Sharepoint Online worden voorgesteld door gastspreker Gunter Staes van Microsoft. “Microsoft verwacht dat in een tijdsspanne van drie jaar het merendeel van de KMO’s naar de Cloud migreert”, gaat Koen Vanlommel verder. “Dit is een trend die we op de voet volgen. Daarom hebben we Microsoft gevraagd de voordelen van Cloud voor de KMO te komen toelichten aan de hand van concrete toepassingen. We voegen er zelf nog een aantal referentiecases aan toe, zodat het voor de aanwezigen extra concreet wordt.” Voor meer info en inschrijving: www.netropolix.be/bandb

Tijdens deze ontbijtsessies word je als ondernemer up to speed gebracht van de laatste nieuwe IT-trends en hoe je deze kan toepassen om je bedrijf beter te laten renderen. De sessies zijn kort, to-the-point en praktisch zodat je snel aan de orde van je dag kan beginnen.