netropôlixOp 13 mei behaalde Netropolix als eerste in België de gouden status binnen de competentie “Small Business” van het Microsoft Partner Model. Met deze erkenning worden partners beloond vanwege hun superieure IT-oplossingen voor klanten en voor het doorlopen van een strenge, controleerbare goedkeuringsprocedure. “Wij zijn fier op het behalen van deze status waarmee erkend wordt dat we als bedrijf aan KMO’s IT-diensten leveren, die beantwoorden aan de hoogste standaarden”, zegt een fiere Koen Vanlommel, zaakvoerder van Netropolix. Eerder behaalde Netropolix als Microsoft-partner ook al de Silver-competentie binnen.

Op 12 juni verwelkomt Netropolix Patrick Viaene van Microsoft als spreker op Breakfast & Bytes, een gratis onbijtsessie voor kmo-ondernemers. Hij zal het ondermeer hebben over de laatste trends op IT-vlak.

De Netropolix-groep heeft vestigingen in Geel, Grobbendonk en Turnhout. Het Kempense bedrijf is gespecialiseerd in informatica-oplossingen voor de professionele gebruiker. Het team levert persoonlijk maatwerk, advies en ondersteuning bij elk onderdeel van de IT van een bedrijf. De computergebruiker kan terecht in de winkel van zusteronderneming ZEB Computing in Grobbendonk waar een persoonlijke begeleiding voorzien is bij IT-keuzes.