Nestinox vermarkt unieke glasbevestigers

nestinoxNestinox (Oud-Turnhout) is exclusieve verdeler in de Benelux van de glasbevestigers van het Italiaanse bedrijf Nuova Oxidal. Het gamma glasbevestigers is onlangs uitgebreid met een nieuw profiel voor het bevestigen van balustrades en leuningen: Sirio F.

Met Sirio F zijn glazen panelen perfect te stellen door een innovatief systeem van klemmen. Op elke 25 cm in het profiel zit er een verstelpunt, waardoor installatie en uitlijning van de glazen panelen zeer makkelijk te realiseren is. Voor de bevestiging van de Sirio F is geen speciaal gereedschap nodig. Sirio F is geschikt voor glasdiktes van 17,52 tot 21,52 mm en is gemaakt van aluminium. De profielen zijn verkrijgbaar met of zonder afwerking in zilver of inox. Ook andere afwerkingen zijn op aanvraag leverbaar.

Tegelijkertijd met Sirio F is een nieuwe serie van bevestigingsschroeven bestaande uit verschillende elementen, geïntroduceerd, de COMBO serie. Als men deze met elkaar combineert, wordt het mogelijk om de dikte van de “spacers” te wijzigen: een extra instrument voor ontwerpers om nieuwe architectonische oplossingen te creëren.

Nestinox is toeleverancier van inox bevestigingsmaterialen zoals diverse soorten RoestVastStalen (RVS / INOX) bouten, moeren, schroeven, veren, ringen, solar bevestigers, betonverankeringen, machinevoeten en beveiligingsschroeven. Het bedrijf is in België gevestigd in Oud-Turnhout maar heeft daarnaast ook kantoren in Nederland en Duitsland.