Nederlandse prijs voor Louis De Coninck

de coninckMet de erkenning tot “de beste opleider in veiligheid van de Nederlandse provincie Brabant” heeft De Coninck Opleidingen en Trainingen zijn uitstekende reputatie nog versterkt. Het bedrijf uit Geel viert dit jaar zijn 20-jarig bestaan en telt elk jaar zo’n 15.000 cursisten.

De Nederlandse oorkonde is beslist de mooiste bekroning die Louis De Coninck, de stichter van de onderneming kon toebedeeld worden. Louis De Coninck begon zijn opgang destijds overigens concreet in Nederland. Hij runt er vandaag twee vestigingen in respectievelijk Tilburg en Goirle. Samen met de vestiging in Geel beschikt de onderneming op die manier over drie steunberen die de expansie van de groep ondersteunen.

De Coninck Opleidingen en Trainingen is gespecialiseerd in zowel opleidingen voor logistiek, internationaal transport, veiligheid, bouw, communicatie, milieuzorg als kwaliteitszorg. Je kunt er cursus volgen als heftruckchauffeur, vrachtwagenchauffeur, hoogtewerker, bediener van graafmachines enz. Rationeel rijden, defensief rijden, economisch rijden – het zijn evenveel thema’s waarin de lesgevers een jarenlange ervaring combineren met actieve praktijkkennis. “Wij stellen vandaag in Nederland 47 vaste mensen tewerk en we beschikken er tevens nog over 20 freelancers. In België hebben we 14 vaste personeelsleden en 10 freelancers.”

De groep tekende in 2012 voor een omzet van zowat 3,5 tot 4 miljoen euro in Nederland en van 1,1 miljoen in België.

“We zijn uiteraard bijzonder trots op onze prijs. Vooral dan omdat die toegekend is door het koninklijke PBNA, zowat de Nederlandse tegenhanger van onze Middenjury”, stelt Louis De Coninck nog. “Maar laat ik er toch ook aan toevoegen dat de prijs vooral het werk is van onze Nederlandse collega’s die al die jaren enorme prestaties neergezet hebben voor de groep.”

De Coninck Opleidingen en Trainingen werkt zowel voor multi’s, KMO’s, eenmansbedrijven als overheidsinstellingen. “Wij kunnen iedereen desnoods individueel maatwerk aanbieden.”