Nederlandse is nieuwe general manager Sunparks Mol

madeleine van der heijdenMadeleine van der Heijden (47) is de nieuwe general manager van de Sunparks-vestiging Kempense Meren in Mol. Ze volgt er Bart Everaert op, die in de herfst vorig jaar het park verliet en intussen in Nederland aan de slag is bij de Landal-groep.

Van der Heijden was tot voor kort aan de slag als commercieel manager bij de event- en conferentielocatie MECC in Maastricht. Ze is van Nederlandse afkomst maar woont in Maaseik. “We hebben haar gekozen om haar ervaring en dynamisme”, zegt vice COO Center Parcs & Sunparks België/Nederland Paul Renders. “Ze toont zich als een heel gedreven persoon. Haar taak bestaat erin om het park dagelijks aan te sturen, de samenwerking met de regio te bevorderen en contacten met overheden te leggen. Ook zal ze het nieuwe project Captain Jack van Jack Schoepen mee begeleiden. Ze komt uit de evenementenwereld en daar zullen we hier ook sterker op inzetten.” Madeleine van der Heijden gaat op 9 maart aan de slag.

Intern doorgroeiprogramma
Binnen Center Parks/Sunparks bestaat een Europees Management Development Program. “75% van de managementfuncties vullen we in via mensen die intern doorgroeien, maar af en toe is het goed om iemand van buitenaf te nemen”, besluit Paul Renders.

Sunparks Kempense Meren heeft 350 mensen op de payroll. Sinds de start in 1994 realiseerde het park 7 miljoen overnachtingen.