Natur-All verovert met ‘Yoghurt of Bulgaria’ België

Anti Age BF 046009 bis2“Wij zijn een Kempens bedrijf, maar produceren zelf geen producten.  Wij zijn verdeler van natuurproducten : voedingssupplementen van het merk Bloem”, zegt zaakvoerder Manuela Verbist van het Nijlense Natur-All. Sinds eind januari is daar ‘Yoghurt of Bulgaria’ bij. “De verzorgingslijn op basis van yoghurt wordt geïmporteerd uit Bulgarije en via ons verdeeld. In Bulgarije bestaat dit cosmetisch gamma al 10 jaar, maar voor België totaal nieuw en succesvol, mede omdat het een natuurproduct is en portemonnee vriendelijk in deze economisch moeilijke tijd.”

De verzorgingslijn ‘Yoghurt of Bulgaria’ geeft extra zuurstof aan de huid en dit op basis van enkel en alleen natuurlijke Bulgaarse grondstoffen. Het resultaat is blijkbaar een zachte, gladde en vernieuwde huid die ook heerlijk ruikt. “De Bulgaarse yoghurt is een melkproduct van hoge kwaliteit en is bovendien wereldwijd gekend omwille van zijn helende eigenschappen. Het bevat unieke bestanddelen, waaronder eiwitten en probiotica, die onze huid kunnen voorzien van extra zuurstof. Die zorgt ervoor dat de huidcellen zich makkelijker en beter vernieuwen.” Ook de Bulgaarse rozenolie is sinds eeuwen één van de beste en meest gegeerde etherische oliën ter wereld. “In deze olie zitten meer dan 300 werkzame stoffen die waardevol zijn voor het menselijke lichaam.” Onder het motto ‘Terug naar de natuur’ bracht Biofresh laboratorium de Bulgaarse yoghurt met de rozenolie samen in een unieke cosmeticalijn.

De verzorgingslijn met Bulgaarse yoghurt en rozenolie bestaat uit douchegels, cream soap, body lotion, gezichts- en lichaamsmoisturizers, dag- en nachtcrèmes, antirimpelcrème,  gezichtsmasker, wasgel voor het gezicht, reinigingsmelk, gezichtscrème en handcrème. Bovendien voorziet het gamma ook geschenkpakketten, samengesteld uit diverse producten.

Natur-All bestaat sinds maart 2010. Tot nu bestaat de core-business uit de natuurwinkels, therapeuten, osteopaten en apotheken, maar met “Yoghurt of Bulgaria” willen wij onze business verleggen naar de cosmetica sector : schoonheidssalons, wellness, parfumerieën etc… Natur-All werkt aan een netwerk van verdeelpunten in heel België. “We verkopen vooral via natuur- en biowinkels,” besluit Manuela Verbist van Natur-All uit Nijlen.