National Tokens plaatst muntenautomaat bij de paus

national tokensNational Tokens uit Westerlo, exploitant van automaten met souvenirmunten op toeristische locaties, heeft de jongste weken enkele opmerkelijke realisaties tot stand gebracht. Zo plaatste het bedrijf nieuwe automaten op toplocaties zoals op het Sint-Pietersplein in Vaticaanstad, aan het Colosseum en het Pantheon in Rome en in Spanje aan de watervallen van Guadalest en de kathedralen van San Fermin, Malaga en Valencia.

Het Kempense bedrijf heeft vandaag een netwerk verspreid over dertig landen met meer dan duizend verschillende souvenirmunten. National Tokens startte als zusterbedrijf van Mauquoy Token Company, Europa’s grootste en meest flexibele private producent van metalen munten en jetons. Met de steun van Mauquoy Token Company groeide National Tokens uit tot het meest internationale netwerk van souvenirmunten ter wereld. Toch is er nog veel potentieel voor verdere ontwikkeling op tal van toplocaties waar geen souvenirautomaten staan.

Vacature voor groeimanager
Na 12 jaar onophoudelijke groei is voor een verdere uitrol extra mankracht nodig die contacten legt en contracten afsluit met nieuwe agenten in toeristische regio’s, die op hun beurt een lokaal distributiemodel uitrollen. De internationale groeimanager moet deze agenten ook commercieel en technisch ondersteunen en een marketingplan uitwerken om het netwerk te promoten. Dus een ideale job voor een gedreven, reislustige ‘ondernemer’.

National Tokens heeft de ambitie om in een eerste fase in heel Europa op alle toplocaties aanwezig te zijn.