Naast cafés Den Hoek en De Rotonde ook Tet’s Café failliet

Justitia11-300x226Onder de faillissementen die de handelsrechtbank in Turnhout vanmorgen uitsprak, bevindt zich een aantal horecazaken.

Eerder meldden we al dat de uitbaters van de cafés Den Hoek in Retie en De Rotonde in Mol-Ginderbuiten de boeken hadden neergelegd. De rechter sprak nvandaag het faillissement uit van ’t Genot VOF, Ginderbuiten 220 in Mol. Ook vennoot Gino Vermeiren, die momenteel in Thailand woont, deelt in het faillissement. In de 2 cafés waren 3 mensen aan het werk. Curator: Silvy Sterckx.

Ook Tet’s Café bvba, Smallestraat 5 in Laakdal, is failliet na aangifte. De horecazaak stelde nog 2 mensen te werk. Curator: Paul Van Rompaey.

Nog een andere horecazaak legde de boeken neer, namelijk Hedman bvba, de Merodelei 289/4 in Turnhout. Op hetzelfde adres is het consultancybedrijfje Dastan bvba gevestigd en ook dat werd failliet verklaard. Curator in beide gevallen is Benny Backx.

Anthony Collins, Roobeek 51 in Arendonk, verrichtte gyprocwerken en vroeg zelf de faling aan. Curator: Tom Van Even.

Nog na aangifte valt het doek over schoonmaakbedrijf LP-Cleaning VOF, Stevennekens 94 bus 1 in Rijkvorsel. Ook vennoot Peggy Moeskops werd failliet verklaard. Curatoren: Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters.

Bobouw bvba, Vieille Montagnestraat 5B in Mol, stapte naar de rechtbank met de vraag tot faling. Het bedrijf was actief als aannemer in de bouw. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.