Veerle Zwinnen van Beauty Point Make Me Over in Kasterlee opent komend weekend een boetiek binnen de muren van haar schoonheidssalon. Volgens de onderneemster is er in haar sector een tendens aan de gang naar totaalconcepten.

2 jaar geleden verhuisde Veerle Zwinnen haar zaak van Mol naar Kasterlee. “Vroeger kwamen de mensen naar mij en gingen ze vervolgens shoppen in de winkelstraten van Mol”, vertelt ze. “Ik kreeg geregeld te horen dat dat hier in Kasterlee veel moeilijker was. Ik verkocht al langer de juwelencollectie van Annelien Coorevits. Wanneer ze vorig jaar startte met een kledinglijn, zijn we gaan zien en we waren meteen verkocht. Toen hebben we beslist om te beginnen met een kledingboetiek.”

Meer pauzes
De collectie Miracles by Annelien Coorevits werd aangevuld met andere ontwerpers zoals Roberta Biagi en wordt vanaf volgend weekend verkocht. “We zijn gaan zoeken naar collecties die aansluiten bij ons publiek en dat varieert van hip en jeugdig tot klassieker en vrouwelijk.” De schoonheidsspecialiste last tussen behandelingen voortaan meer pauzes in zodat de dames in de boetiek rustig kunnen kiezen en passen.

Veerle Zwinnen gaat voor nog meer ‘aankleding’ van haar zaak via de organisatie van Ladies en andere Nights. Ze werkt daarvoor samen met Gitte Gys van kapsalon Sizzors in Geel. “We gaan meer naar totaalconcepten”, vertelt Gitte. “Kapsalons bieden ook meer en meer schoonheidsbehandelingen aan.”