secret_moment_groenVincero Wines uit Geel, dat deel uitmaakt van Groep Delicious, is gestart met de verkoop van een helgroene wijn. Die komt er na het succes van de blauwe wijn. De twee zijn dé terrastoppers van deze zomer, wil het bedrijf ons laten geloven.

Jess Van Weert van Groep Delicious. “Wij brachten de blauwe wijn Secret Moment op de markt en die verkoopt erg vlot. Mensen blijken nieuwsgierig. Omdat het nieuw is, omdat het een visueel sterk product is maar vooral omdat het nog eens erg lekker smaakt.”

Natuurlijke kleur
Na de blauwe wijn volgt nu de groene versie. “De Spaanse Secret Moment Frizzante groen is een blend van twee verschillende soorten druivensoorten: Verdejo en Muscat”, legt Van Weert uit. “De heldere, groene kleur is afkomstig van natuurlijke fruitextracten. De aroma’s van deze Frizzante zijn typisch voor de Verdejo en Muscat druif zoals groene appel, citrus, en witte bloemen. Verfrissend van smaak met een zachte bubbel en alcoholpercentage van maar liefst 7%. Heerlijk als aperitief.” De kleur van de wijnen is volledig natuurlijk, benadrukt de wijngroothandel.

Groep Delicious noemt zich een luxury brandmaker en is gespecialiseerd in eigen labels met onder meer de Lux Sparkling.