Na de afterwork party nu ook de afterwork soccer

indoor soccertornooiAfterwork party’s kennen we al veel jaren. Later kwamen de prework party en andere varianten. Van deze hebben we nog niet gehoord: een afterwork indoor soccer tornooi. Vrijdag 7 oktober vindt de eerste plaats, in Beerse of all places. Een initiatief van het autonoom sportbedrijf AGB Beerse.

Het evenement richt zich naar bedrijven, KMO’s en zelfstandige ondernemers. “Het 1ste afterwork soccer indoor tornooi is een uitgelezen moment voor bedrijven om mekaar op een sportieve manier te ontmoeten of te netwerken”, lezen we op de uitnodiging.

Miniterreinen
De avond ziet eruit als volgt. Er wordt gespeeld op voetbalterreintjes met een opblaasbare boarding. Ploegen bestaan uit 3 veldspelers en een doelman. Zowel dames-, heren- als gemengde ploegen zijn welkom en als bedrijf mag je meer dan 1 team afvaardigen. En ja hoor: er zijn scheidsrechters. Er wordt gestreden om ‘een mooi aandenken’.

Tijdens en na het tornooi zorgt een DJ voor aangepaste muziek. Er is een loungehoek met sfeerverlichting , aangepaste catering met drank en broodjes en omdat de nationale ploeg die avond speelt, kan de match van de Rode Duivels tegen Bosnië-Herzegovina ter plaatse rechtstreeks worden gevolgd. Plaats van het gebeuren: De Pegger in deelgemeente Vlimmeren.

De klassieke afterwork party beu en op zoek naar een sportief alternatief? Via sport@beerse.be krijg je alle info.