MR Projects verwerft eigen bedrijfspand

mr-projectsMR Projects, actief in binnen- en buitenschrijnwerk, heeft het pand gekocht waarin het bedrijf al sinds begin vorig jaar actief was. Tot voor kort huurden Kevin Michiels en Ben Robberechts het werkatelier en kantoor in Wechelderzande. “De kans deed zich nu voor om het te kopen en die hebben we gegrepen”, vertellen ze.

De jonge ondernemers, beiden 34 jaar, gingen begin vorig jaar van start met MR Projects. “We werkten 7 jaar voor dezelfde werkgever, als meestergast en projectleider. Door een jammerlijk ongeval van de werkgever is die zaak stilgevallen. We hebben dan de koppen bij mekaar gestoken en gezegd: als wij eens voor onszelf zouden beginnen? We hebben de machines van onze werkgever overgenomen en zijn het pand beginnen huren. Dat hebben we nu gekocht. Het ligt vlakbij de E34-snelweg en we zijn snel in Antwerpen en Limburg.”

In binnen- en buitenland
MR Projects produceert en installeert alle soorten schrijnwerk: maatkasten, keukens, gevelbekleding, woonuitbreiding in houtskelet, enz. De twee hebben al een mooi traject afgelegd. Ze zijn actief in heel het land met soms ook opdrachten in het buitenland. Binnenkort staat zelfs een klus in Marokko op de planning.

“We hebben het ons nog geen enkel moment beklaagd dat we een eigen zaak zijn begonnen en zijn trots met wat we tot nu hebben bereikt. We willen die stijgende lijn verder zetten. Medewerkers aanwerven behoort niet tot de prioriteiten. We willen verder samenwerken met het netwerk dat we nu hebben.”

MR Projects werkt 50/50 voor particulieren en voor architecten/aannemers. Op termijn dromen de 2 van een showroom in hun pand in Wechelderzande.