Moto’s Tom Serneels bestaat 10 jaar en greep die verjaardag aan om te verhuizen naar een nieuw pand. Dat is 4 keer zo groot als het vorige en ligt amper 2 km verder. De motospeciaalzaak is de eerste die zijn intrek neemt in het nieuwe bedrijvenpark Parwijskant aan de Olenseweg in Voortkapel.

“Na 10 jaar en enkele uitbreidingen waren we letterlijk uit onze voegen gebarsten en was het tijd voor een nieuwe locatie”, zegt zaakvoerder Tom Serneels. “Bedrijvenpark Parwijskant was voor ons een ideale locatie omdat die slechts 2 km van onze vorige locatie ligt en een mooie zichtlocatie biedt langs de drukke Olenseweg zodat onze klanten van over heel België makkelijk bij ons geraken.”

Nieuw en 2dehands
Moto’s Tom Serneels is verdeler van Kawasaki, Suzuki en Sym maar heeft ook een ruim aanbod in 2dehands. Verder doet het bedrijf onderhoud van nog andere modellen. Met de verhuizing is ook het kledingassortiment uitgebreid met Macna en HJC. De nieuwe oppervlakte bedraagt 1.000 vierkante meter met een verdieping van 650 vierkante meter.

“We onderscheiden ons in onze service”, vertelt Tom Serneels. “Wie bijvoorbeeld op onderhoudsbeurt komt, krijgt een gratis vervangmoto. Daarmee zijn we in de sector vrij uniek.’

Uitbreiding op komst
Bij de motorzaak werken 5 mensen en er wordt nog uitbreiding verwacht.”De komende maanden wordt de capaciteit in de werkplaats verder opgetrokken en plannen we extra aanwervingen zodat we de wachttijden kunnen beperken”, aldus nog de zaakvoerder.