Het wervings- en slectiebureau Motmans & Partners, met hoofdkantoor in Hasselt en een vestiging in Herentals, heeft Eric Meyers aangetrokken als nieuwe partner. Met deze transfer wil ceo Geert Motmans de verdere groei en verankering van het bedrijf in de provincie Antwerpen regio in goede banen leiden. 

“Eric heeft meer dan 15 jaar ervaring in rekrutering & selectie en dit in een brede waaier van industrieën, in zowel binnen- als buitenland”, zegt zaakvoerder Geert Motmans. “Samen met Walter Gijs, expert in coaching en ontwikkeling van medewerkers, zal Eric Meyers HR-oplossingen aanbieden aan bedrijven die geloven dat bedrijfssucces afhangt van de kwaliteit en groei van de medewerkers en de organisatie. Trouw aan ons adagio geloven wij dat mensen het verschil maken. Ik ken Eric Meyers al heel lang en zowel qua aanpak als qua waarden zitten we op dezelfde golflengte. Voeg daarbij zijn regionale verankering in het Antwerpse bedrijfsleven en het plaatje is compleet.”

Aanwezigheid uitbouwen
De aanwerving is voor Motmans & Partners de volgende stap in de ambitie om de regionale aanwezigheid uit te bouwen in heel Vlaanderen. Motmans & Partners kenmerkt zich door een globale en geïntegreerde HR-benadering van organisaties, zowel voor de familiale als niet-familiale KMO, de lokaal verankerde multinational als voor de publieke sector in Vlaanderen.