Vanmorgen vond de eerste Open Coffee in Mol nieuwe locatie plaats. Op initiatief van Innotek liep er in de gemeente eerder al een Open Coffee, maar die werd vorig jaar stopgezet. Nieuwe initiatiefneemster is Anne Van Genechten van AVG Solutions en nieuwe locatie het Corbie Hotel. Voor de eerste bijeenkomst daagde ruim een 30-tal ondernemers op.

“Ik ken het concept van Open Coffe wel, maar ik ben niet eerder naar een bijeenkomst geweest”, geeft Jan Baptist Koch van Corbie Hotels toe. “Anne heeft me gecontacteerd met de vraag om gastlocatie te zijn en ik heb daar ja op geantwoord. Een paar liters koffie en wat koffiekoeken zijn goedkoper dan adverteren in een magazine. Je krijgt extra mensen over de vloer die kunnen kennismaken met het hotel. En ik kan er zelf ook interessante contacten leggen.”

Op schema
De nieuwe Open Coffee in Mol loopt alleszins tot eind juni op elke laatste donderdagmorgen van de maand, behalve de volgende keer want dan is het Hemelvaart en wordt de netwerkbijeenkomst vervroegd naar 18 mei. Begin juli wordt een evaluatie gemaakt.

We meldden eerder al dat Corbie Hotels een nieuw hotel bouwt langs de Ring in Lommel. “De werken zitten nog altijd op schema”, bevestigt Jan Baptist Koch. “De planning blijft om in september open te gaan.” Het nieuwe hotel zal 30 kamers en 15 appartementen tellen.