Mooie referentie voor SPRDLUX Events

Foto: Stas Fotografie

Foto: Stas Fotografie

Sarah Beyens van evenementenbureau SPRDLUX Events mag terugblikken op een geslaagde organisatie van het Feest van de Innovatie. „Ik werkte sinds februari aan dit project. In opdracht van de Kempense Innovatieraad stond ik in voor de uitwerking van het concept, van de creatie van het logo en de slogan, tot de standen- en sponsorwerving. En ik verzorgde de volledige coördinatie van het event ter plekke, van opbouw tot afbouw.”

De grootste uitdaging bleek het bijeenbrengen van alle standhouders en sponsors. „Ik werkte ook de vorige editie al mee aan het event, en toen waren de standen gratis. Dit jaar was dat niet het geval. We werkten zowel het standenplan als de returnmogelijkheden uit, contacteerden en bezochten heel wat bedrijven en zorgden voor naturasponsoring.” Tijdens het Feest van de Innovatie kregen een 30-tal standhouders zo’n 450 bezoekers over de vloer.

„Mijn grootste voldoening kreeg ik toen alle puzzelstukjes uiteindelijk in elkaar vielen tijdens het feest. Het was plezant om Turnhout voor de tweede keer mee op de kaart te zetten als centrum van innovatie in de Kempen.”

SPRDLUX Events heeft voor het najaar nog mooie projecten in het verschiet „Enkele bedrijfsfeesten, de opening van MediaMarkt in Turnhout, een grootscheepse promotiecampagne en een privé feest voor een ondernemer wiens bedrijfsfeest we eerder al organiseerden,” lacht Sarah.