Mon-Tra Sport levert aan brandweer Antwerpen en Gent

brandweer-012-4-bij-pompMon-Tra Sport uit Beerse heeft een nieuw langetermijncontract afgesloten met de brandweer van Antwerpen en Gent. De leverancier van sportkledij mag een serie sportbroeken en shirts leveren aan de spuitgasten.

Het bedrijf van Monica Geenen en Ben Van Mechelen is al pakweg 15 jaar actief in de wereld van sportartikelen, fitnesstoestellen en werk- en promotiekledij. Het bedrijf draait uitstekend. Mon-Tra Sport heeft zich voor een groot stuk toegespitst op de overheidsmarkten en haalt via openbare aanbestedingen geregeld mooie contracten binnen. Bij de politie, het leger, het onderwijs, de sportdiensten. En ook bij de brandweer. Zoals nu in Antwerpen en Gent. “Een mooi contract”, geeft Ben Van Mechelen nog mee. “Het gaat om vele honderden stuks die in de loop van de komende maanden mogen afgezet worden. We zijn er best fier op dat we het order betekend kregen.”

Mon-Tra Sport verdeelt verscheidene bekende merken van sportartikelen zoals Jako, New Balance, Erima… Maar ook werkkledij van het merk Projob. Ook bedrijven kunnen voor hun aankopen van kledij bij Mon-Tra Sport terecht.

“Neen, we mogen best zeggen dat we ondanks alle negatieve crisisverhalen toch goed doordraaien. We behalen mooie cijfers. We kunnen enkel betreuren dat het verdraaid heel erg lang duurt vooraleer overheidscontracten in kannen en kruiken zijn. Er komt zoveel bij kijken. We mogen ons geduld niet verliezen. Maar eenmaal de papieren in orde kunnen we de overheid dan wél als een betrouwbare partner aanzien.”

Verwant en interessant: