Mon-Tra Sport doet goede zaken

Mon-Tra SportDe zaken gaan goed bij Mon-Tra Sport uit Beerse. „We mogen bij de Federale Politie opnieuw voor de komende vijf jaar alle sportkledij leveren. Dat doen we al tien jaar trouwens. De contracten worden om de vijf jaar herzien en wij schrijven natuurlijk steeds opnieuw in voor de opdracht. Ook dit jaar werd die aan ons gegund. Vorig jaar konden we de contracten van alle sportschoenen bij federale Politie vernieuwen en vorige maand sleepten we de opdracht voor het leveren van alle fluitjes voor de politieagenten in de wacht,” zegt Ben Van Mechelen.

Het bedrijf mag ook aan alle opleidingscentra van de VDAB polo’s en t-shirts leveren en ook alle sportshirts voor het Belgische leger.

„We mogen inderdaad niet klagen. Al duurt het soms wel lang eer de budgetten worden vrijgemaakt. Zo dateert onze offerte voor de Federale Politie al van eind 2012.” Ben Van Mechelen merkt echter wel dat het de voorbije maanden wat sneller gaat. De economie lijkt volgens hem aan te trekken.

Het bedrijf van Monica Geenen en Ben Van Mechelen uit Beerse is zo’n 15 jaar actief in de wereld van sportartikelen, fitnesstoestellen en werk- en promotiekledij. Mon-Tra Sport heeft zich voor een groot stuk toegespitst op de overheidsmarkten en haalt via openbare aanbestedingen geregeld mooie contracten binnen. Bij de brandweer, het leger, het onderwijs, de sportdiensten.