Kristof GransardBewegingscoach Kristof Grandsard uit Mol, de man achter het initiatief Topondernemers zijn Topsporters, daagt in een videoboodschap Studio 100-baas Gert Verhulst uit. Hij biedt zijn diensten aan om hem te laten afvallen. In het tv-programma Alloo bij… vertelde Verhulst dat hij 10 kilo te veel weegt en dat hij daar wat aan probeert te doen via workouts op een crosstrainer.

 

“Gert Verhulst zei dat hij 4 tot 5 keer per week zo’n sessie van een uur probeert te doen en daarbij verbruikt hij zo’n 700 Kcal, wat eigenlijk niet zoveel is”, vertelt Grandsard. “Ik dacht meteen: daar kan ik wat mee doen. Ik heb meteen een cameraman gebeld en ’s anderendaags hebben we al een filmpje opgenomen. Daarin nodig ik hem uit om op een heel andere manier te gaan bewegen. Via via is dat al bij Gert Verhulst geraakt, maar ik heb er nog niks van gehoord.”

Vic Swerts

Eén van de klanten van Grandsard is Vic Swerts, voorzitter van Soudal. “Vic en Gert zijn mekaar vorige week tegengekomen op een oldtimertreffen en Vic heeft hem toen gevraagd of hij geen filmpje had gekregen van een sportcoach. Gert beaamde dat maar zei dat hij voor een coachingprogramma geen tijd heeft. Dat is nu net wat wij veel horen, maar geen excuus mag zijn. Met ons bedrijfje komen wij naar de ondernemers toe op momenten dat het hen past.

”Grandsard blijft volhouden en hoopt alsnog iets te horen van Verhulst. “Ik hoop hem alsnog te kunnen strikken. Hij moet weten dat ik een doorzetter ben.”

Met deze videoboodschap richt Kristof Grandsard zich naar Gert Verhulst.

Bekijk hier alle video's van Made in Kempen.