Bijna een jaar nadat Innotek in het Technologiehuis van Mol stopte met het initiatief, krijgt Mol opnieuw een Open Coffee. Donderdag 27 april vindt de eerste editie plaats bij Corbie Hotel in de Corbiestraat, een initiatief van Anne Van Genechten van AVG Solutions, die het voorbije jaar naar Mol verhuisde.

“We blijven het vertrouwde concept van Open Coffee hanteren en dat is ondernemers op een laagdrempelige manier bij mekaar brengen bij een tas koffie en een koffiekoek”, vertelt Van Genechten. “In Mol zijn er behalve BNI geen manieren voor ondernemers om op een regelmatige manier te netwerken, dus er is volgens ons ruimte voor een nieuw initiatief.”

6 in de Kempen
Dat brengt het aantal Open Coffees in de Kempen op 6 met naast Mol bijeenkomsten in Herentals (1ste donderdag van de maand), Geel (2de donderdag van de maand), Turnhout (3de donderdag van de maand), Heist-op-den-Berg (4de dinsdag van de oneven maanden) en Hoogstraten (4de donderdag van de maand).

Ook Mol claimt de 4de donderdag van de maand. Ondernemers zijn welkom van 8 tot 10 uur in Corbie Hotel. “Alleszins tot eind juni organiseren we de bijeenkomsten en dan maken we een eerste evaluatie”, aldus nog Anne Van Genechten.