Het zelfstandig KBC-verzekeringsagentschap MMV Verzekeringen nodigt vrijdag 20 oktober zijn klanten uit voor een kennismaking het vernieuwde kantoor in Noorderwijk. “Het was fel verouderd en een verfraaiing drong zich op”, zegt Jan Goris, die het kantoor leidt met Bert Meir en Sus Maes.

MMV Verzekering runt zowel in Noorderwijk als op de markt in Herentals een KBC-verzekeringskantoor. In Noorderwijk zijn 5 mensen werkzaam, in Herentals 2. Hoewel de voorbije maanden een aantal uit Noorderwijk tijdelijk in Herentals gingen werken omdat het kantoor daar werd verbouwd.

Complete make-over
“Het werd een totale make-over”, legt Jan Goris uit. “Het dak werd vervangen, de buitengevels vernieuwd, de voordeur verplaatst en binnen werd alles gestript en er werd een stuk bijgebouwd. Voortaan zit iedereen op de benedenverdieping terwijl er vroeger ook 2 bureaus op de bovenverdieping waren.”

MMV Verzekeringen heeft zowel particulieren als professionelen als klant in een 50/50-verhouding. “Onze ambitie is uit te breiden binnen de sector van de KMO’s”, zeggen de eigenaars. Dat het Herentalse industrieterrein vlakbij Noorderwijk ligt, vormt in dat opzicht een troef.

Uitdagingen zien ze vooral in de digitalisering. “Om die reden hebben we ook onze website vernieuwd. Daarnaast geloven we dat in onze sector het menselijk contact belangrijk blijft. Bij een schadegeval willen mensen nog altijd met hun agent spreken. Het zal een kwestie zijn van een goed evenwicht te vinden tussen het digitale en het persoonlijk contact.”