MMarkt bezorgt MIVB veilige machines

DCIM100MEDIAMachineMarkt uit Kasterlee, kortweg MMarkt, past momenteel een goede 128 machines aan in diverse werkplaatsen van de MIVB te Brussel.

 “Wij passen deze bestaande machines aan naar geldende CE-normeringen. Het betreft allerhande machines voor het onderhoud van alle trams en bussen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Ik schat dat we met een aantal van onze mensen zo’n 10-tal weken werk hebben om alle machines de nodige upgrades te bezorgen”, zegt Cor Wintermans.

„We krijgen dit soort opdrachten tegenwoordig steeds frequenter. Het investeringsklimaat is immers niet van die aard dat machines zomaar vervangen worden. MachineMarkt zorgt voor de nodige upgrades, en dat doen we zowel voor de privésector als voor de openbare sector.”

MachineMarkt verkoopt, maakt, herstelt, reviseert en verhuist al 20 jaar machines. Daarnaast ontwikkelt en onderhoudt MachineMarkt betaalbare, kwaliteitsvolle machines die het in China laat bouwen. „We kopen alleen machines aan in China  waarmee we zelf zouden willen werken. MachineMarkt staat in voor de service en garantie”.