Mirke werd uitzendkracht van het jaar

mirkeMirke Van der Gucht (midden op de foto) is door het uitzendbedrijf Synergie verkozen tot de uitzendkracht van het jaar. Mirke was voorheen kapster maar solliciteerde via Synergie voor de job van labo-assistente bij het bedrijf Lavetan in Turnhout. Ze heeft er ondertussen een vaste job.

Synergie kiest elke maand ook een uitzendkracht van de maand. Na één jaar worden alle verkozenen bijeengebracht voor een zoektocht naar de interimkracht van het jaar. Dit jaar is gekozen voor Mirke Van der Gucht uit Turnhout. Ze werd volgens directie-assitente Marie-Josée Michielsen gekozen voor “haar enthousiaste en haar gedreven inzet. Mirke had helemaal geen wetenschappelijke opleiding maar bracht het bij ons toch tot labo-assistente met een heel positieve staat van dienst.”

Lavetan werd als labo vooral voor de voedingsindustrie. Het bedrijf verwerkt elke dag nagenoeg 1.000 stalen die door de labo-assistenten “voorbereid” moeten worden. Dat deed Mirke kennelijk met zoveel engagement dat ze na enkele weken al een vaste job aangeboden kreeg.

Marketing manager Raf Peeters is uiteraard best trots op de verkiezing van Mirke. “Ze verdient het zeker. Maar het is aan de andere kant ook een ereteken voor ons bedrijf.”

Synergie is de dochter van de Franse keten Synergie die oa. met Synergiejobs.be een online job platform opgezet heeft waar bedrijven en kandidaat-werknemers elkaar interactief kunnen vinden. Mirke kwam bij Lavetan via Synergie.