Miko in zee met Konvert Interim

Katelijne Vos en Wenke Minjauw.

Katelijne Vos en Wenke Minjauw.

Miko-groep uit Turnhout, actief in koffie en kunststof, heeft een partnership gesloten met Konvert Interim. Sinds deze maand heeft Konvert Interim een inhouse uitzendkantoor bij Miko. Het is de eerste keer dat Miko zo intensief samenwerkt met haar HR-partner.

Christophe Eysermans, district manager Konvert Interim: “Door ‘inhouse’ aanwezig te zijn in het bedrijf zelf, kunnen we veel sneller inspelen op bepaalde processen en bieden we een optimale service. We leren elkaar op deze manier nog beter kennen, wat zeer belangrijk is voor de implementatie van onze nieuwste tool Konvert Match. Via deze tool selecteren we kandidaten aan de hand van hun daadwerkelijke competenties en soft skills, en niet meer alleen op basis van hun diploma. Door de intensievere samenwerking krijgen we een grondiger beeld van de attitude en persoonlijkheid van de Miko-medewerker. Onze inhouse consulente Wenke is trouwens zeer goed geplaatst om de zaken in te schatten, ze werkte eerder voor Miko.”

Vacatures
Katelijne Vos, HR Manager bij Miko: “Het is de eerste keer dat we een partner ‘inhouse’ hebben. Konvert levert ons niet alleen kwalitatieve tijdelijke arbeidskrachten voor het opvangen van piekmomenten, maar helpt ons ook met het aanwervingsproces van vaste nieuwe medewerkers. Zo zijn we vaak op zoek naar (technisch) operatoren en technici. Momenteel zijn we ook actief op zoek naar een CNC frezer, een customer service executive en een technisch tekenaar/ontwerper.”