Miko Coffee Service gaat exclusieve Zwitserse volautomaten verdelen

eversysMiko Coffee Service, onderdeel van Miko, kondigt aan dat het de verdeling verworven heeft van Eversys AG, de gerenommeerde Zwitserse fabrikant van exclusieve espresso volautomaten.

Vanaf november 2014 lanceert Miko Coffee Service de espressomachines van het Zwitserse Eversys op de Belgische markt. Met deze verdeling verzekert Miko Coffee Service zich de toegang tot het exclusieve segment van de ‘premium’ espressomachines en het opent hiermee de deur naar het lucratieve high-end marktsegment van de Grandcafés en luxe bistro’s, toprestaurants, premium hotels en luxe residenties/RVT’s.

De espresso volautomaten van Eversys worden met de hand gebouwd in het Zwitserse Ardon. “De samenwerking met Eversys is ontstaan vanuit de sterke overtuiging dat de hedendaagse espressomarkt en vooral het premium segment hiervan, alsmaar kritischer en veeleisender wordt op het vlak van kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid van een leverancier,” verklaart Joël Merens, bestuurder van Miko Coffee Service.