Michiel Schellekens is per 1 april de nieuwe algemene directeur van bouwbedrijf DCA uit Beerse. Hij volgt Jef Soetewey op, die na een carrière van 37 jaar binnen het bedrijf met pensioen gaat.

Toen Jef Soetewey het bedrijf vervoegde, werkten er 50 mensen. Vandaag zijn er dat 400. Destijds bestonden de activiteiten voornamelijk uit wegenbouw, maar die werden uitgebreid met een bouwafdeling, schrijnwerkerij, burgerlijke bouwkunde en logistiek met een garage. Tegelijk is DCA sinds een aantal jaren ook actief als projectontwikkelaar en werd onlangs een afdeling Development, Design & Build opgericht in het kader van de Publieke Private Samenwerkingen met openbare besturen.

Veel respect
Michiel Schellekens startte in 2001 zijn carrière bij DCA als werfleider en groeide snel door naar projectleider. Zijn gedrevenheid brachten hem tot hoofd van de bouwafdeling. “De familiale werksfeer, de open bedrijfscultuur, de teamspirit, vrijheid in zelfontplooiing binnen DCA hebben ervoor gezorgd dat ik sta waar ik vandaag sta. Het is met veel respect voor het geleverde werk van Jef Soetewey dat ik de fakkel overneem.”

Gedelegeerd bestuurder Francis Vrancken: “Michiel is de aangewezen persoon om de rol van algemeen directeur op zich te nemen. Met zijn grote drive en betrokkenheid bij onze organisatie kan hij het directieteam actief ondersteunen in de verdere groeiambities van ons bedrijf.”