Michael Beal keynote spreker tijdens Feest van de Innovatie

Michael_Beal_01Vrijdag 26 september vindt de tweede editie plaats van het Feest van de Innovatie tussen 14 en 19 uur. Naast een inspirerend innovatieparcours waarin een 30-tal bedrijven hun innovatie op een creatieve manier tonen, start om 15u30 een plenaire sessie met enkele keynotes en de uitreiking van ondermeer de ‘Janssen Open Innovation Award’.

De Kempense Innovatieraad is erin geslaagd om Michael Beal, de nieuwe CEO van Microsoft België, te overtuigen om zijn visie te geven over de toenemende impact en mogelijkheden van nieuwe digitale technologieën. Big data, cloud, internet of things… het zijn maar enkele technologische evoluties die snel hun weg vinden in verschillende sectoren. Met zijn keynote zal Michael Beal voor de bezoeker alvast een tipje van de sluier lichten hoe Microsoft de weg voorbereidt voor diverse nieuwe applicaties.

Michael Beal volgt als General Manager Philippe Rogge op, die vanaf juli de commerciële activiteiten van Microsoft België leidt. Vooraleer hij in 2004 op de hoofdzetel van Microsoft in Redmond ging werken voor de verkoop-, marketing- en dienstenafdeling, was Michael Beal vier jaar manager ‘strategy & operations’ voor Deloitte in Seattle. Na vier jaar voor Microsoft in Redmond gewerkt te hebben, verhuisde hij naar Zuid-Korea, waar hij bijna drie jaar chief operating officer en chief marketing officer was. Daarna ging hij bij Microsoft Japan aan de slag om nu de activiteiten in België en Luxemburg te leiden.