Engineeringbedrijf E&M Projects failliet verklaard (+ nog 5 faillissementen)

De rechtbanken van koophandel spraken het faillissement uit over zes Kempense ondernemingen. Daaronder vooral het metaalbedrijf E&M Projects uit Turnhout.

* De schuldeisers brachten een dagvaarding uit tegen E&M Projects. Het in elektrische en mechanische projecten en industriële automatisering en onderhoud gespecialiseerde bedrijf had hoge uitstaande facturen al weken niet meer betaald. De rechtbank van koophandel in Turnhout sprak daarom het faillissement uit. Meester Tom Van Even werd aangesteld als curator.

* Ook het beletteringsbedrijf Intertechnik Special uit Herentals is failliet. De vennootschap legde zelf de boeken neer. Meester Ria Piedfort en Petra Willems zijn aangesteld tot curator.

* Het vloer- en tegelbedrijf Vloericabouw uit Herselt ging eveneens over kop. De vennootschap legde zelf de boeken neer. Meester Tom Vandecruys is aangesteld als curator.

* Maria Keersmaekers is als zaakvoerster van een reclamebedrijf gedagvaard door haar schuldeisers. De rechtbank sprak daarom het faillissement uit. Meester Tom Vandecruys werd als curator aangesteld.

* Sandra De Backer werd als uitbaatster van een café in Haacht failliet verklaard. Meester Tom Van Even is aangesteld als curator.

* Kim Verdonck, de uitbaatster van een café in Rijkevorsel (Dorp 12) werd door de rechtbank van koophandel in Turnhout failliet verklaard. Meester Katty Somers is als curator aangesteld.