Met dit leuke filmpje legt Delidis uit waarvoor het staat

Delidis filmpjeDelidis uit Gierle (Groep Peeters-Govers) heeft een originele manier bedacht om zijn bedrijfsfilosofie samen te vatten. Het liet een erg leuk animatiefilmpje maken door twee getalenteerde broers uit de eigen gemeente.

“We willen onze klanten, leveranciers en eventuele toekomstige klanten altijd graag onze ideeën meegeven”, legt Jan Peeters van Delidis uit. “Bij zakendoen is er tegenwoordig vaak tijd te kort om een elementair onderwerp aan te kaarten: vanwaar komen we, wat zit er achter onze manier van zakendoen, waar leggen we onze prioriteiten om onze klanten van dienst te zijn. We zijn daarom met een aantal andere jonge ondernemers aan tafel gaan zitten om na te denken hoe we onze boodschap toch een plaats kunnen geven.”

Dat leidde tot een animatiefilmpje van een tweetal minuten. Het bedrijf werkte daarvoor samen met de broers Jonas en Jasper Van Gestel, zonen van kunstenaar Fik Van Gestel uit Gierle. De zonen erfden het creatieve talent van hun vader en ontwikkelden het verder. Jonas maakt video’s, animatiefilms en bouwt websites (www.theblackbox.org) en zeker voor animatiefilms werkt hij samen met zijn jongere broer Jasper (www.jaspervangestel.be), die illustrator is. Hij is onder meer bekend van zijn werk voor Man Bijt Hond en Iedereen Beroemd.

Het filmpje wordt onder andere gebruikt door de vertegenwoordigers van Delidis die het op hun digitale toestellen meenemen om de filosofie van de familie over te brengen aan mogelijk nieuwe klanten. “We zijn bijzonder trots op het filmpje”, zegt Jan Peeters. “En na het bekijken ervan is een aantal andere bedrijven uit de Kempen met de broers Van Gestel aan het spreken.”

Je kan hier het filmpje bekijken.